Velkommen til Frederiksberg volley
    Velkommen til Frb. Volley
    "Klubben for alle"
    "Klubben for alle"

Nyheder

Sæsonstart

Fre 30. Juli 2021

Sæsonen starter officielt i uge 32, hvor de første hold allerede fra mandag d. 9 august træner.


Spread the word!

Ny formand i Frederiksberg Volley

Fre 31. Juli 2020

Kære alle

Vi i bestyrelsen glæder os utrolig meget til snart at skyde den nye volleysæson i gang. Og lige i tide til sæsonstart kan vi nu også annoncere klubbens nye formand - eller endnu en gang forkvinde, nemlig Kirsten Christensen. Kirsten spiller på Dame 3 og har været en del af Frederiksberg Volley siden 2014. Vi ser med begejstring frem til, at Kirsten sætter sig bag roret og sætter sit præg på vores dejlige klub. Vi håber, I alle vil støtte op om bestyrelsens og ikke mindst Kirstens arbejde i den kommende sæson. Vi glæder os til masser af spil, hygge og klubånd.

Mange sommerhilsner fra bestyrelsen 😊

Vi søger træner for vores Dame 1 & 2 hold!

Tor 18. Juni 2020

Frederiksberg Volley leder efter de perfekte match til vores 1. og 2. divisions damehold til den kommende sæson 20/21. Holdene består af en god blanding af spillere. Udover muligheden for at komme med fornyet energi og sætte dit eget præg på nogle spændende hold, bliver du en del af et større fællesskab i Frederiksberg Volley.

For yderligere information om truppen, træningstider, kontraktforhold m.m., kontakt os på: frederiksbergvolley@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

TRYOUTS TIL FREDERIKSBERG VOLLEYS LIGADAMEHOLD!

Man 13. Maj 2019

Så er det på onsdag d. 15/5 kl 19:30 i Bülowshallen at Lars Engell og Frederiksberg Volley slår dørene op til tryouts til den kommende sæsons hold.

Vil du spille volley på et hold med højt niveau, der er bygget op omkring sammenhold og fællesskab, og hvor tiden uden for hallen er lige så vigtig som tiden på banen, så er Frederiksberg måske klubben for dig!

Ønsker du at deltage på onsdag, så send en besked til Lars Engell på Facebook, og hør mere om hvad Frederiksberg har at byde på!

Vi glæder os til at se dig i hallen! ðŸ˜Š

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

On Wednesday the 15th at 19:30 in Bülowshallen, Frederiksberg Volley's women's league team are having their tryouts for the upcoming season.

Frederiksberg Volley is a team where team spirit and fellowship are keywords.
If it sounds like a team for you, send a message to Lars Engell on Facebook.

We look forward to seeing you in the gym! ðŸ˜Š


Frederiksberg Volley webshop!

Tor 8. Nov. 2018

Fra i dag kan sportsgarderoben fornyes i vores allesammens nye webshop, hvor I kan finde alt, hvad I behøver, og med klubbens logo på. Der er alt fra træningstrøjer til strømper og volleybolde. Man kan også købe sin helt egen Frederiksberg Volley sweatshirt!

Se det store udvalg her: Frederiksbergvolley.Sport24team.dk

Spillertøj til kampe får I stadig gennem klubben, så alt I køber gennem shoppen er primært til træningsbrug.

Ny sæson lige om hjørnet!

Tor 9. Aug. 2018

Næste uge, dvs. første træningsdag d.14. august, åbner vores (givetvis stadig ret lune) haller igen og indendørssæsonen bliver svedt i gang. Træningstiderne til højre er opdateret og hvis du som potentielt nyt medlem gerne vil vide mere skal du blot skrive til nyspiller@frederiksbergvolley.dk eller chatte med os på facebook siden: www.facebook.com/frederiksbergvolley/

TRY-OUTS TIL VORES LIGAHOLD

Man 28. Maj 2018

Frederiksberg Volleys Liga-damehold har try-outs i Juni. Kom frisk!

Slutspil: Frederiksberg vs Fortuna (Damer)

Man 12. Mar. 2018

Efter at have tabt kvartfinalen mod Holte, står den nu på placeringskampe for Dame 1. De møder Fortuna Odense Volley i første runde i kampen om 5-8. pladsen. De spiller først til 2 sejre (bedst af 3 kampe), så der skal også spilles 1-2 kampe i Odense.
Det foregår Fredag d. 16/3 kl 20:00 i Bülowsvejhallen.

I løbet af grundspillet har Fortuna rendt med sejren begge gange 3-1, og er derfor favoritterne. Men hvis Frederiksberg kan finde topniveauet frem i tre sæt, kan vi bestemt godt vinde! Så invitér alle du kender og kom med i hallen til en god volleykamp :)

Live: Volleyliga: EVA vs. Frederiksberg Volley (D)

Ons 7. Feb. 2018

Se med Lørdag d. 10. februar 2018 kl 13:00 på nettet når Volley TV sender vores kamp ude mod Elite Volley Aarhus i Damernes VolleyLiga.

https://www.volleytv.dk/volleyliga-eva-vs-frederiksberg-volley-d

Hold da fast for en sæsonstart!

Tir 10. Okt. 2017

Vi indrømmer, mængden af herrespillere de seneste år i KBH taget i betragning, at vi tog lidt af et sats med at starte et nyt herrehold, men det er gået over al forventning og holdet har nu alle de spillere de behøver! Desuden er D6, D5, D4, D3, D2 & D1, samt H2 fyldt, således er det "kun" Mix og H1 der stadig mander op. Mix mangler især et par seje kvinder til at fylde op i gelederne.

Nystartet Herre 3 hold for begyndere

Tor 24. Aug. 2017

DRENGE = gutter, knægte, mænd, svende, boys, herrer - alder underordnet.

KOM OG VÆR MED...til at blive bedre til at hæve, smashe og modtage.

VI = Et nyopstartet hold af uerfarne volleyspillere i alderen 18-35+, som satser på at blive et stærkt hold, og få spillet nogle kampe. Vi vægter god stemning og godt sammenhold højt, både på banen og i omklædningsrummet. Vi går under navnet HERRE 3, eller H3 for dem der kender os.

BEGYNDERE = Alle er velkomne uanset erfaring. Du behøver ikke engang vide hvad et smash er - det skal du nok få lært. Det vigtigste er lysten til at træne seriøst og hygge sig med sine holdkammerater.
BONUSINFO: Der aaaaaalt for mange damer i Frederiksberg volleyballklub!

DET PRAKTISKE: Vi træner 2 gange om ugen på Frederiksberg.
Se mere om hvor og hvornår her på siden eller kontakt vores træner Jacob på: jacal13@student.sdu.dk