Velkommen til Frederiksberg volley
    Velkommen til Frb. Volley
    "Klubben for alle"
    "Klubben for alle"
Kommende kampe i Frederiksberg volley
Søndag d.21. Okt.
Søn 21. Okt. 10:00
Herre 3
vs
VLI.3
KedelhallenKedelhallen
 
Søndag d.21. Okt.
Søn 21. Okt. 12:00
Dame 6
vs
Gentofte Voll..
KedelhallenKedelhallen
 
Søndag d.21. Okt.
Søn 21. Okt. 14:00
Dame 4
vs
VK Holbæk
KedelhallenKedelhallen
 
Lørdag d.27. Okt.
Lør 27. Okt. 14:00
Dame 1
vs
Ikast KFUM
BülowsvejhallenBülowsvejhal.
 
Lørdag d.27. Okt.
Lør 27. Okt. 16:00
Herre 1
vs
Farum-Holte
BülowsvejhallenBülowsvejhal.
 
Søndag d.28. Okt.
Søn 28. Okt. 10:00
Enghave VK
vs
Herre 2
BavnehøjhallenBavnehøjhallen
 
Søndag d.28. Okt.
Søn 28. Okt. 14:00
Gentofte Voll..
vs
Dame 5
Kildeskovshal 1Kildeskovsha.
 
Søndag d.28. Okt.
Søn 28. Okt. 15:00
Dame 2
vs
Lyngby-Gladsa..
KedelhallenKedelhallen
 
Søndag d.28. Okt.
Søn 28. Okt. 17:00
Dame 3
vs
Lyngby-Gladsa..
KedelhallenKedelhallen
 
Lørdag d.3. Nov.
Lør 3. Nov. 14:00
Gentofte Voll..
vs
Mix volley
Kildeskovshal 1Kildeskovsha.

Nyheder

Ny sæson lige om hjørnet!

Tor 9. Aug. 2018

Næste uge, dvs. første træningsdag d.14. august, åbner vores (givetvis stadig ret lune) haller igen og indendørssæsonen bliver svedt i gang. Træningstiderne til højre er opdateret og hvis du som potentielt nyt medlem gerne vil vide mere skal du blot skrive til nyspiller@frederiksbergvolley.dk eller chatte med os på facebook siden: www.facebook.com/frederiksbergvolley/

TRY-OUTS TIL VORES LIGAHOLD

Man 28. Maj 2018

Frederiksberg Volleys Liga-damehold har try-outs i Juni. Kom frisk!

Slutspil: Frederiksberg vs Fortuna (Damer)

Man 12. Mar. 2018

Efter at have tabt kvartfinalen mod Holte, står den nu på placeringskampe for Dame 1. De møder Fortuna Odense Volley i første runde i kampen om 5-8. pladsen. De spiller først til 2 sejre (bedst af 3 kampe), så der skal også spilles 1-2 kampe i Odense.
Det foregår Fredag d. 16/3 kl 20:00 i Bülowsvejhallen.

I løbet af grundspillet har Fortuna rendt med sejren begge gange 3-1, og er derfor favoritterne. Men hvis Frederiksberg kan finde topniveauet frem i tre sæt, kan vi bestemt godt vinde! Så invitér alle du kender og kom med i hallen til en god volleykamp :)

Live: Volleyliga: EVA vs. Frederiksberg Volley (D)

Ons 7. Feb. 2018

Se med Lørdag d. 10. februar 2018 kl 13:00 på nettet når Volley TV sender vores kamp ude mod Elite Volley Aarhus i Damernes VolleyLiga.

https://www.volleytv.dk/volleyliga-eva-vs-frederiksberg-volley-d

Hold da fast for en sæsonstart!

Tir 10. Okt. 2017

Vi indrømmer, mængden af herrespillere de seneste år i KBH taget i betragning, at vi tog lidt af et sats med at starte et nyt herrehold, men det er gået over al forventning og holdet har nu alle de spillere de behøver! Desuden er D6, D5, D4, D3, D2 & D1, samt H2 fyldt, således er det "kun" Mix og H1 der stadig mander op. Mix mangler især et par seje kvinder til at fylde op i gelederne.

Nystartet Herre 3 hold for begyndere

Tor 24. Aug. 2017

DRENGE = gutter, knægte, mænd, svende, boys, herrer - alder underordnet.

KOM OG VÆR MED...til at blive bedre til at hæve, smashe og modtage.

VI = Et nyopstartet hold af uerfarne volleyspillere i alderen 18-35+, som satser på at blive et stærkt hold, og få spillet nogle kampe. Vi vægter god stemning og godt sammenhold højt, både på banen og i omklædningsrummet. Vi går under navnet HERRE 3, eller H3 for dem der kender os.

BEGYNDERE = Alle er velkomne uanset erfaring. Du behøver ikke engang vide hvad et smash er - det skal du nok få lært. Det vigtigste er lysten til at træne seriøst og hygge sig med sine holdkammerater.
BONUSINFO: Der aaaaaalt for mange damer i Frederiksberg volleyballklub!

DET PRAKTISKE: Vi træner 2 gange om ugen på Frederiksberg.
Se mere om hvor og hvornår her på siden eller kontakt vores træner Jacob på: jacal13@student.sdu.dk

Sæsonstart 2017/18

Fre 4. Aug. 2017

Frederiksberg Volley inviterer hermed nye, gamle og mulige spillere til at åbne sæson-ballet med os med første træningsgang på tirsdag d. 8. august. Som altid træner vi tirsdag og torsdag i Kedelhallen på Nyelandsvej og onsdage i Bulowsvejhallen. Alle hold er åbne for nye spillere, men kontakt gerne den relevante træner (info her på siden) eller skriv til nyspiller@frederiksbergvolley.dk for at finde niveau, høre om pladser, om alle hold er i gang fra næste uge osv. Træningstiderne kan findes her på siden og vi opfordrer også alle til at følge med på facebook: https://www.facebook.com/frederiksbergvolley/ og instagram: @frederiksbergvolley.

Vi har stadig plads til flere trænere, hvis der sidder nogen og gemmer på interessen. Klubben sørger selvfølgelig for relevante kurser. Vi glæder os meget til at komme i gang med endnu en sæson og til at se masser af kendte og spritnye ansigter i hallerne. Der bliver godt med både top- og hyggevolley at heppe på, festlige anledninger, toast der skal spises og masser og masser af træning. Spørgsmål er som altid velkomne her eller til bestyrelse@frederiksbergvolley.dk og ellers snakkes vi ved i hallen!

Snart træningstider!

Søn 23. Juli 2017

oh boy oh boy oh boy, det har været hektisk men mindre så end sidste år og hurtigt er mange trænerpladser blevet besat - det er dejligt at folk træder frem og hjælper! Det får mig til at holde endnu mere af vores skønne klub med alle disse dejlige mennesker. :)

Træningstiderne og trænerpåsætningerne skulle meget gerne være klar inden den kommende uge er omme, lad os sige senest lørdag!
De vil naturligvis blive postet her og på vores facebookside.

Hallerne åbner anden uge i august, dvs. fra tirsdag d.8. går vi til den igen.

Åben try-out!

Tir 16. Maj 2017

Så er der åben træning / tryout i Frederiksberg Volley!
Resten af maj/juni er du velkommen til at komme og prøve os af.
Her er en kort beskrivelse af holdene og kontakt til de enkelte:

Dame1: Volleyliga, træner William Menzel, williammenzel@hotmail.com

Dame2: 2. Division, træner Søren Ringborg, syrgen@fasttvnet.dk

Dame3: Serie 1 med klar ambition om at komme i Danmarksserien. Træner Klaus Kåe: jegerdoven@hotmail.com

Dame4: Serie 2, for let-øvede spillere, med ambition om at blive bedre og rykke op. Har spillet 3 sæsoner. Træner Iben: iben@lehnert.dk og Morten: mojac@outlook.dk

Dame5: Samme som Dame4 men startede 1 sæson senere. Træner Maria: mariasteffensen7@hotmail.com og Peter: peter.antonsen@gmail.com

Dame6: Startede denne sæson, meget let øvede. Træner Daria: freedasha@gmail.com og Lars: larsschmidthansen@outlook.com

Herre1: 1. Division, rutinerede herrer og unge talenter, men har stoppet træningen for sæsonen. Starter igen til august. Træner Ana: nyspiller@frederiksbergvolley.dk

Herre2: Serie 1, talent-squad med ambition om at blive bedre og lukke lidt af gabet op til H1. Træner: Jan: hux.jan@gmail.com og Jonas: jonaspawlowski@gmail.com

Mix: ambitiøst og dygtigt mixhold, der var meget tæt på at rykke op i denne sæson - næste sæson er den der! Træner: Anders: anders_hedegaard@hotmail.com

Vil du gerne til tryout, så skriv en besked til den enkelte træner, hvis du har en fornemmelse for niveauet, ellers skriv gerne til nyspiller@frederiksbergvolley.dk så tager vi en snak om det.
Der har i løbet af sæsonen været stor søgning på vores hold, så hvis du allerede har skrevet til ovenstående mail men ikke fået svar, er det pga. travlhed, men nu skal vi nok vende tilbage - det lover vi. :)

Træningstiderne på hjemmesiden er ikke 100

VolleyLiga, here we come!

Tor 6. Apr. 2017

Dame 1 har været på sæsonens sidste tur. Her er deres beretning:

Med en gennemsnitalder på plus/minus 8 år ældre end modstanderen DHV, måtte Frb siges at være det rutinerede hold i dagens opgør, hvorfor vi endnu en gang vurderede, at 7 mand måtte være nok.
Turen til Odense gik med at snacke og snakke. Anna havde set Christopher stige ud af en Q5'er, Nicole havde fundet sig til rette med sit resting bitch face, rå pølser er åbenbart en treat på den tyske madpakke og pagehår er svært at sætte i en hestehale.

Efter disse sådan ret vigtige debatter ramte det os..når man spiller volley er der ting man skal ha med. Vi manglede idag:
- Træner
- Holdseddel
- To sæt knæbeskyttere
- Rotationsblok
- Rene trusser
Kollektiv glemsomhed - gaven der bliver ved med at gi!

Vi nåede dog til hallen med en håndskrevet holdseddel i tide og kampen kunne gå igang. Sæt 1 og 2 forløb lidt tungt og bar generelt præg af at ingen af holdende reelt havde noget at spille for. I 3 sæt gik Franze "the wurst" Lindner igang med et seriøst blokadespil, og Nicole ville hjem hvorfor hun sendte en servestime afsted, der kunne få selv den gæveste fynbo til at ryste i thightsne. DHV tabte hurtigt modet og lod Frb tage sættet, kampen og slå fast at ligaoprykningen er en realitet.

D1's ligaoprykning - En sensation på højde med Simones exit i paradise hotel, eller Amalie Szigetys graviditet. Nogle grinte, andre græd, men underholdende var det.

Kys og møs og tak for støtten!
- D1

Guldfest for Herre 1

Lør 1. Apr. 2017

H1 vandt i dag 3-0 over Farum-Holte. Første sæt gik glat og vindes 25-16. Dernæst blev det nogle lange sæt der kunne være gået begge veje. Andet sæt vinder vi 28-26 efter at have været nede 20-22. Tredje sæt blev endnu vildere og svejede frem og tilbage indtil vi hev sejren hjem 33-31. Hermed er andenpladsen sikret i 2. Division denne sæson. Kun overgået af Gentofte Wildcard, der ikke kan rykke op. De tæller derfor ikke med, deraf guldfest og oprykning til 1. Division! Vi fejrer det i fælledparken nu og senere med middag hos vores kaptajn, Mads.

Dame 1 vinder 1. division suverænt

Tir 28. Feb. 2017

1. division er spillet færdigt og igen i år vinder Frederiksbergs kvinder rækken suverænt. Holdet er faktisk ubesejret! Hele 14 sejre ud af 14 mulige er det blevet til. Nærmeste konkurrenter er DHV Odense og VK Vestsjælland - begge hold slutter med 9 sejre og 5 nederlag.
Nu står den på kvalifikationsspil til VolleyLigaen. Her møder de Ikast KFUM, der blev sidst i VolleyLigaen, samt DHV og VKV fra 1. division. Det forlyder dog at DHV ikke ønsker oprykning, og Frederiksbergs Dame 1 hold skal dog også lige selv finde ud af sammen med klubbens bestyrelse om det lader sig gøre at spille i VolleyLigaen efter sommerferien. Forbundet stiller nemlig langt flere krav til klubberne der har et hold i VolleyLigaen, så der er brug for væsentlig flere ressourcer (penge såvel som hjælpende hænder).
Du kan følge med i kvalifikationsspillet her: http://resultater.volleyball.dk/tms/Turneringer-og-resultater/Pulje-Komplet-Kampprogram.aspx?PuljeId=1306

16-årige Astrid Liv Kofoed Empacher fører Frederiksberg fra sejr til sejr

Søn 29. Jan. 2017

Morten Piil har skrevet om dagens kamp imellem Dame 1 og VK Vestsjælland. Hop over på hans nyhedsside, Mortens volley, og læs artiklen.

Herre 1 søger en centerspiller

Man 16. Jan. 2017

Vores Herre 1-hold kan godt tænke sig en ekstra centerspiller i truppen. Holdet ligger nr. 3 i 2. division øst, og vi regner med at spille i 1. division øst efter sommerferien, da den nuværende 1. division bliver landsdelt igen under den nye struktur. Hvis det har interesse, og du har niveauet, så skriv til nyspiller@frederiksbergvolley.dk
Nuværende roster kan ses her (inkl. skadedet spillere): http://dvbf-web.dataproject.com/CompetitionTeamDetails.aspx?TeamID=1267&ID=45

Clash of the Titans!

Tor 17. Nov. 2016

Frederiksbergs herrer har trukket selveste Gentofte Volley til pokalkvartfinalen. Gentofte er pt Danmarks bedste herrehold, der for tiden spiller Champions League - En fantastisk præstation for et dansk hold! Så det bliver Frederiksbergholdets største udfordring hidtil, når de skal stå overfor adskillelige landsholdspillere, fx Peter Trolle, Philip Özari, Simon Gade, Aske Mørkeberg, m.fl.

Kampen spilles i Bülowsvejhallen, onsdag d. 23. November kl 20:00.

FINAL 8!

Fre 4. Nov. 2016

Herrerne spillede en formidabel pokalkamp og vinder 1/8-finalen hjemme mod VK Vestsjælland. Dette er indtil videre eneste overraskelse i pokalturneringen, da andre Ligahold har vundet deres kampe (kampen mellem Nordenskov og Hvidovre spilles d. 6/11). Hermed er vi videre til 1/4-finalerne og altså iblandt Final 8.
Lodtrækningen er ikke foretaget endnu, men det vides allerede at 1/4-finalerne skal spilles i perioden 21.-27. November 2016. Her skal vi møde et af Danmarks 7 bedste hold. Vi glæder os :)

Storkamp! Landspokal 1/8-finaler (h)

Tor 3. Nov. 2016

Så er det i aften det går løs! Frederiksbergs herrer står over for deres største udfordring i denne sæson, nemlig Ligaholdet VK Vestsjælland. Jeg er sikker på at Vestsjælland kommer med et top tunet og top motiveret mandskab, så vi skal finde vores aller bedste spil frem. Det bliver god volley, det bliver spændende og det bliver sjovt. Vi glæder os :)
Vi opfordrer alle der kan til at komme og heppe, og sprede god stemning.
Kampstart kl 20:00

Fantastisk åbningsweekend

Man 26. Sept. 2016

Her i første weekend med kampe i denne sæson, tog vi rent bord! Om lørdagen vandt Mixholdet begge sinde kampe. Søndag besejrede først D4 VK Vestsjælland 5 med 3-2 (efter en nervepirrende kamp hvor de tre første sæt blev vundet med mindste margin), så gjorde D3 kunststykket efter med 3-2 mod VK Vestsjælland 4 og til sidst mulede D2 Taastrup IK med 3-1. Sikke en dejlig weekend for de røde :)

Indendørs volley er igen på programmet i Frederiksberg Volley med åben tryout og andet godt.

Fre 19. Aug. 2016

Efter en regnfuld sommer er de første hold igen rykket ind på Heksekedlens og Fort Büllens velkendte gulve.
Status er at der allerede er venteliste på D4, D5, D6, mix og Teen.
Der er inviteret til åben tryout på Dame 2 og ellers er alle velkomne til at ringe, skrive eller komme forbi og se hvad der sker.

Inden længe vil vi begynde at invitere til hepning, mixhygge byture, fester m.m.m. og forhåbentlig have endnu en awesome sæson!


Picnic i Fælledparken

Søn 12. Juni 2016

I dag havde bestyrelsen inviteret Frederiksberg Volleys frivillige kræfter i Fælledparken til hygge med snacks, øl og rundbold. Tak til alle jer frivillige der har hjulpet denne sæson.

SOMMER!!!

Søn 8. Maj 2016

Dejligt at se så mange af klubbens medlemmer på tværs af alle hold mødes og hygge med noget casual beachvolley i går på Amager Strand. Vejret er perfekt for tiden :)

Herre 1 rykker op!

Tor 7. Apr. 2016

Herre 1 sluttede 2'er i 3. division øst i denne sæson. Normalt er man ikke sikret oprykning som 2'er i rækken, men takket være at førstepladsen Gentofte også har et hold i både Ligaen og 2. division, må de efter propositionerne ikke rykke op. Pladsen går derfor til vores drenge. Woop woop!

Træningskamp mod Ungdomslandsholdet

Ons 30. Mar. 2016

DU19 er igang med forberedelserne til EM kvalifikationen. I går stod den på en træningskamp mod Frederiksbergs Dame 1. Vores piger er foruden libero for tiden, så kanterne skiftedes til at tage den rolle på sig. Det gav en del forvirring i forsvaret til tider.

Vi taber første sæt knebent 27-25. Som forventet skulle vi lige vænne os til det lidt højere tempo end hvad 1. division byder på. I andet sæt spiller pigerne op til deres bedste og vinder sættet 20-25.
I tredje og fjerde daler niveauet i vores modtagninger og angreb, mens landsholdet fortsætter med samme energi og samme niveau igennem hele kampen. De vinder 25-19 og 25-16 og dermed kampen 3-1.
De tog hold beslutter at tage et femte sæt til 15 alligevel. Her genrejser Frb sig og spiller igen sit aller bedste. Vi vinder det ekstra sæt 15-7.

Frederiksbergs hæver, Stine Bleeg, er helt klart kampens bedste. Hun leverede hævninger af absolut særklasse igennem hele kampen, og var samtidig farlig og aggressiv i sine hæverlob.

D1 skal nok træne lidt mere fast end de har gjort på det sidste, for at være med på dette niveau igennem en hel kamp. Men det kan være det giver et lille wake-up call at tabe deres første kamp i år.

Herre 1 godt på vej mod oprykning

Søn 28. Feb. 2016

Herreholdet vandt i dag 3-0 over KSV - det eneste hold der ellers har slået os i denne sæson. Hermed lægger vi yderligere afstand til en af de to konkurrenter der kæmper om oprykning til 2. division Øst.

Udover KSV på 3. pladsen (med 12 sejre og 3 nederlag) er også Gentofte.3 med i toppen. De ligger på 2. pladsen med 12 sejre og 2 nederlag. Selv har Frederiksberg 12 sejre og kun 1 nederlag.

Der er kun 4 kampe tilbage i denne sæsonen. I næstsidste runder skal Gentofte.3 og Frederiksberg mødes, hvilket kan gå hen og blive en de facto finale, og i sidste runde skal KSV og Gentofte.3 møde hinanden. Det bliver spændende at følge afgørelsen.

Dame 1 vinder førstedivision

Lør 27. Feb. 2016

Efter en dejlig tur vestpå, kørte vi lidt mere vest på, og så en del mere nordvest - Danmark er et stort land.
Da vi spillede hjemme mod Bedsted blev det en 3-1 sejr, og vi var lidt spændte da vi traditionen tro til Jyllandskampe havde en trup med 6 spillere. Linn havde debut på hæverpladsen, Josephine spillede center og Ally spillede diagonal.
Bedsted spillede fint, men vi spillede en af vores bedste kampe rent holdmæssigt, og det var en fornøjelse at følge.
Vi vinder 3-0 og er dermed vindere af førstedivision.
Kampen bliver også et farvel til Ally der nu rejser til endnu flere eksotiske lande, og med Astrid i USA kan vi med sikkerhed sige at det med liberoer det gemmer vi til næste sæson :)
/William

Instagram

Man 22. Feb. 2016

Husk at i også kan følge os på instagram, hvor vi lægger en masse lækre volley billeder ud.
https://instagram.com/p/BCED2nJuW6M/

STOR FORSKEL PÅ TOP OG BUND

Søn 21. Feb. 2016

I dag mødtes top og bund i damernes 1. division. Frederiksberg tog hjemme i Heksekedlen imod KV 61. Lad mig bare afsløre med det samme at det blev en uhyre kedelig kamp. Forskellen mellem top og bund i rækken er så enorm at jeg tænker der ligger en forklaring bag jeg ikke kender.

Forklaringen ligger nok bl.a. i at KV 61 stillede op med et hold tidligere præget af spillere der nu spiller i netop Frederiksberg Volleys røde trøje. Det er i hvert fald ikke det hold der har bragt dem i 1. division vi så spille i dag, og så vidt jeg kan se, hele sæsonen. De ligger med 13 nederlag i 13 kampe og en sætscore på 2-39. Av for den.

Den slags kampe er selvfølgelig heller ikke sjove for Frederiksberg der da også havde problemer med at holde koncentrationen. Der var derfor et uvant højt antal servefejl fra vores side. I andet sæt talte jeg på et tidspunkt 3 i streg. Men pyt med det. Det er ikke det sådan en kamp handler om. Og resultatet blev da også alligevel 25-12, 25-15, 25-10. Til gengæld kunne pigerne bruge muligheden til at køre lidt mere centerangreb end normalt.

Med kun én kamp tilbage i grundspillet mod Bedsted KFUM og med en sejr mere end Randers Novo Ikast på andenpladsen, kan Frederiksberg selv sikre sig førstepladsen. Oprykning er dog forbipasseret da vi ønsker at beholde vores gode koncept med afslappet træning og færre tjanser end volleyligaen, derfor vil holdet i stedet spille kvalifikation til 1.division – hvilket næppe skulle udgøre den store udfordring :)

https://www.facebook.com/frederiksbergvolley/

Herre 1 endelig officielt på 1. pladsen

Man 15. Feb. 2016

I en periode har vores Herrehold været en spillerunde bagud i forhold til de to andre tophold i 3. division, Gentofte og KSV. Da det er antallet af vundne kampe der afgør placeringer, har vi ikke ligget på førstepladsen på trods af at vi er det eneste hold der kun har tabt én kamp.

I går skete retfærdigheden så endeligt, da vores Herrehold slog VLI på udebane - men i vante rammer i Kedelhallen - med god opbakning fra klubbens øvrige hold på tilskuerrækkerne. Efter 13 runder ligger vi nr 1 med 12 sejr og 33 point. Holdet hører da bestemt heller ikke til i 3. division efter at være blevet forstærket i starten af denne sæson:

- JEPPE BERGER er tilbage efter at have været skadet det meste af sidste sæson. Nok er han ikke kanon høj, men hans springstyrke enorm, så lad dig ikke narre. Manden kan slå og er en fremragende kantspiller!
- MADS HOFFMANN er ny hæver på holdet. Mads har flere år i VolleyLigaen bag så, først med KSV og senere Hvidovre. Mads er 192cm høj og springhæver ualmindeligt præcist på alle bolde. Det er en fornøjelse at spille med at dygtig en hæver.
- En anden tidligere elitespiller der er kommet til denne sæson, er også fra KSV. Nemlig LAUST HJORTKJÆR HANSEN. Især er jeg imporneret af hans énmandsblokade hvor han formår at fylde rigtig rigtig meget, samt han skarpe diagonale vinkler når han slår fra venstrekanten.
- Sidst, men ikke mindst, er den tidligere landsholdscenter, MARTIN KORSBAK, kommet til klubben. Martin har tidligere spillet i Middelfart, i Canada og i Holte.

De tre spillere Jeppe, Mads og Laust kender alle hinanden tilbage fra deres sydfynske dage i Svenborg hvor de spillede sammen i klubben Skårup. Senere har de også spillet sammen i KSV.

Næste prøvelse for holdet bliver Søndag d. 28. Februar mod KSV - det eneste hold der har slået dem i denne sæson. Kampen spilles kl 09:00 i Bülowsvejhallen.

Dameholdet i Ry starter vigtig debat

Fre 12. Feb. 2016

For nyligt mødtes Rys og Frederiksbergs damehold. Holdene ligger hhv nr. 3 og 2 i 1. division. Ikke at kampen som sådan har betydning for emnet her, men det viser at de to hold har en masse til fælles. Begge hold består hovedsageligt af erfarne spillere der har mindre tid end førhen, men stadig ønsker at spille volleyball på højt niveau.

Problemet er at Dansk VolleyBall Forbund (DVBF) har høje ambitioner for VolleyLiga og 1. division, og derfor stiller høje krav til klubberne. Mia fra Ry har skrevet et åbent brev til DVBF hvor hun påtaler problemet med at disse krav ikke er realistiske og derfor kvæler klubberne.

Som mange ved, havde vi i Frederiksberg selv et VolleyLiga hold, men desværre måtte trække holdet pga ressourcekravene.

Læs og del gerne Mias ÅBENT BREV TIL DVBF D. 07.02.2016 på Facebook.

Dame 1 vinder over Ry

Tir 9. Feb. 2016

Lørdag stod programmet på en tur til Ry. Ry er netop det hold vi tabte til i efteråret så det var noget vi gerne ville revancere. Vi vidste at kampen blev uden Liberoer, men uheldet ramte og Stine fik influensa og dermed ingen hæver.
Stine var heller ikke med imod Ry sidste gang så det var vi alle lidt kede af. Holdet er dog på ingen måde fremmed overfor skæve opstillinger så det gik ok.

Læs mere...

Dame 1 cementerer førstepladsen i 1. div

Søn 17. Jan. 2016

Dame 1 drog af sted med blot 6 spillere, hvoraf to af spillerne til dagligt begår sig som liberoer og kun én center, for at spille topkamp ude mod Randers Novo/Ikast. Vi møder de unge stjerner og vinder kampen 3-0. Det bør bemærkes at modstanderen ikke har tabt en eneste sæt siden vi mødtes i oktober.
Sindsygt flot af pigerne!

Læs Morten Piils referat af kampen her:
STÆRKT VETERANSPIL: FREDERIKSBERG VANDT TOPKAMP

Herre 1 på 1. pladsen

Lør 16. Jan. 2016

De ligger tæt i top 3, men Frederiksberg's Herre 1 lagde sig i dag i toppen af 3. division øst efter en 3-0 sejr over Døllefjelde-Musse.

Mixhygge, middag og fest

Tor 14. Jan. 2016

Alle medlemmer inviteres til hygge med mixvolley, spisning og øl i Kedelhallen Fredag d. 12. Februar. Så kom med til fest og lær hinanden (bedre) at kende.

Dame 1 genvinder 1. pladsen

Søn 10. Jan. 2016

Dame 1 spillede i dag hjemme mod Esbjerg. Træner, William Menzel, skriver om kampen:
"Vi spillede imod Esbjerg som i vores sidste møde fik presset os hvorfor det var vigtigt at få styr på et par centrale punkter. Vi har styr på kampen stort set fra start til slut, i en kamp hvor alle leverede og vi overlevede manglen af libero uden det gik helt galt."

Med 3 - 0 sejren i dag, ligger Frederiksberg Dame 1 nu på førstepladsen i 1. division inden topkampen mod (og i) Randers Novo Ikast på søndag.

Læs hele artiklen på vores Facebook side.