Velkommen til Frederiksberg volley
    Velkommen til Frb. Volley
    "Klubben for alle"
    "Klubben for alle"
Kommende kampe i Frederiksberg volley
Søndag d.28. Apr.
Søn 28. Apr. 10:00
Glostrup IC
vs
Herre 2
HvissingehallenHvissingehal.

Nyheder

Frederiksberg Volley webshop!

Tor 8. Nov. 2018

Fra i dag kan sportsgarderoben fornyes i vores allesammens nye webshop, hvor I kan finde alt, hvad I behøver, og med klubbens logo på. Der er alt fra træningstrøjer til strømper og volleybolde. Man kan også købe sin helt egen Frederiksberg Volley sweatshirt!

Se det store udvalg her: Frederiksbergvolley.Sport24team.dk

Spillertøj til kampe får I stadig gennem klubben, så alt I køber gennem shoppen er primært til træningsbrug.

Ny sæson lige om hjørnet!

Tor 9. Aug. 2018

Næste uge, dvs. første træningsdag d.14. august, åbner vores (givetvis stadig ret lune) haller igen og indendørssæsonen bliver svedt i gang. Træningstiderne til højre er opdateret og hvis du som potentielt nyt medlem gerne vil vide mere skal du blot skrive til nyspiller@frederiksbergvolley.dk eller chatte med os på facebook siden: www.facebook.com/frederiksbergvolley/

TRY-OUTS TIL VORES LIGAHOLD

Man 28. Maj 2018

Frederiksberg Volleys Liga-damehold har try-outs i Juni. Kom frisk!

Slutspil: Frederiksberg vs Fortuna (Damer)

Man 12. Mar. 2018

Efter at have tabt kvartfinalen mod Holte, står den nu på placeringskampe for Dame 1. De møder Fortuna Odense Volley i første runde i kampen om 5-8. pladsen. De spiller først til 2 sejre (bedst af 3 kampe), så der skal også spilles 1-2 kampe i Odense.
Det foregår Fredag d. 16/3 kl 20:00 i Bülowsvejhallen.

I løbet af grundspillet har Fortuna rendt med sejren begge gange 3-1, og er derfor favoritterne. Men hvis Frederiksberg kan finde topniveauet frem i tre sæt, kan vi bestemt godt vinde! Så invitér alle du kender og kom med i hallen til en god volleykamp :)

Live: Volleyliga: EVA vs. Frederiksberg Volley (D)

Ons 7. Feb. 2018

Se med Lørdag d. 10. februar 2018 kl 13:00 på nettet når Volley TV sender vores kamp ude mod Elite Volley Aarhus i Damernes VolleyLiga.

https://www.volleytv.dk/volleyliga-eva-vs-frederiksberg-volley-d

Hold da fast for en sæsonstart!

Tir 10. Okt. 2017

Vi indrømmer, mængden af herrespillere de seneste år i KBH taget i betragning, at vi tog lidt af et sats med at starte et nyt herrehold, men det er gået over al forventning og holdet har nu alle de spillere de behøver! Desuden er D6, D5, D4, D3, D2 & D1, samt H2 fyldt, således er det "kun" Mix og H1 der stadig mander op. Mix mangler især et par seje kvinder til at fylde op i gelederne.

Nystartet Herre 3 hold for begyndere

Tor 24. Aug. 2017

DRENGE = gutter, knægte, mænd, svende, boys, herrer - alder underordnet.

KOM OG VÆR MED...til at blive bedre til at hæve, smashe og modtage.

VI = Et nyopstartet hold af uerfarne volleyspillere i alderen 18-35+, som satser på at blive et stærkt hold, og få spillet nogle kampe. Vi vægter god stemning og godt sammenhold højt, både på banen og i omklædningsrummet. Vi går under navnet HERRE 3, eller H3 for dem der kender os.

BEGYNDERE = Alle er velkomne uanset erfaring. Du behøver ikke engang vide hvad et smash er - det skal du nok få lært. Det vigtigste er lysten til at træne seriøst og hygge sig med sine holdkammerater.
BONUSINFO: Der aaaaaalt for mange damer i Frederiksberg volleyballklub!

DET PRAKTISKE: Vi træner 2 gange om ugen på Frederiksberg.
Se mere om hvor og hvornår her på siden eller kontakt vores træner Jacob på: jacal13@student.sdu.dk